Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Nesený kompaktor s novou tváří…

Nesený kompaktor s novou tváří…

Během loňského roku naši konstruktéři připravili inovaci neseného kompaktoru Swifter SN a během prvního čtvrtletí tohoto roku opustily naší výrobní linku první kusy neseného kompaktoru ve zcela novém kabátě. Již klasický nesený kompaktor osvědčený lety provozu prošel několika konstrukčními změnami, na které se dnes detailněji podíváme.

Inovovaný Swifter SN:

  1. Nový design
  2. Nové uchycení pracovních sekcí k rámu
  3. Možnost hydraulické ragulace pracovní hloubky
  4. Sklápění pomocí jednoho hydraulického válce
  5. Nově také v nesklopném provedení se záběrem 4 m

Nová konstrukce, nový design…

Hlavní velkou změnou patrnou na první pohled, je změna designu. Klasické rovné lineární tvary byly nahrazeny moderní křivkou, která dělá ze Swifetru moderní stroj pro 21.století. Celková konstrukce byla zjednodušena, což mělo za následek celkové zlehčení stroje a eliminaci nadbytečných spojů. Další novinkou je skládání 4 metrového provedení do transportní polohy přes jeden hydraulický válec (viz. foto níže).

Staré provedení Swifteru SN.

Swifter SN, tradiční kompaktor s moderním designem.

Nové uchycení výměnných sekcí?!

Další změnou je způsob uchycení sekcí k rámu. Možnost jejich výměny samozřejmě zůstává. Uchycení sekcí do rámu se celkově zjednodušilo a změnilo tak, aby byla zvýšena životnost závěsných táhel a eliminováno jejich poškození při přetěžování stroje. Toto konstrukční provedení zároveň umožňuje snadnou výměnu jednotlivých částí závěsného systému.

Radličková sekce.

Gamma-hrotová sekce.

Nastavení pracovní hloubky…

Neustále přemýšlíme jak naše stroje vylepšit pro Vaše potřeby. Další z mnoha novinek je možnost regulace pracovní hloubky radliček. V základní výbavě mechanická, hydraulická jako příslušenství. Tak můžete komfortně pracovat přímo z kabiny traktoru.

Mechanická, popř.hydraulická regulace hloubky.

Sklápění pomocí jednoho hydraulického válce.

Nové provedení 4m…

Swifter SN 4000 se nově také vyrábí v pevném nesklopném provedení. Tuto vlastnost ocení hlavně zemědělci z východních zemí, kde není důležitá přepravní šířka stroje.

Ing. David Pokorný

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area