Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Navázání na úspěšnou spolupráci

Agrofarma Votice s.r.o. hospodaří ekologicky na 525 ha luk, pastvin a chovají masný skot. Farma se nachází ve městě Votice na okrese Benešov. Na farmě používali ke své spokojenosti 8 let mulčovač značky BEDNAR (dříve STROM Export) a letos se rozhodli pro jeho obnovu.

Nelehká cesta k novému majiteli

Farmu zastupující pan Václav Kytler se rozhodl nejprve navázat na fungující spolupráci s jeho oblastním dodavatelem zemědělské techniky. Byl mu doporučen mulčovač jiného zahraničního výrobce. Ten však na farmě vydržel pouze 14 dní, protože s jeho prací nebyl p. Kytler spokojen. Hlavními nedostatky byla nevyhovující kvalita mulčování a v neposlední řadě řádkování. Proto se na Agrofarmě rozhodli mulčovač vrátit a obrátit se opět na odzkoušenou kvalitu strojů BEDNAR.

Spokojený majitel a jednatel Agrofarma Votice pan Václav Kytler u svého stroje.

Zemědělci kvalitu BEDNAR znají

Mulčovač BEDNAR je konstrukčně řešen tak, aby obstál náročným požadavkům zemědělců a odváděl kvalitní práci. Jeho bezkonkurenční výhodou oproti konkurenci je žárově zinkovaný rám proti korozi, protiostří, 4 ks nožů na jednom rotoru, protiřádkovací clony, ochranný pancíř proti průrazu kamenem, robustní náprava v tzv. krokové úpravě pro snadné překonávání nerovností a velká kola. Mulčovače BEDNAR jsou žádané nejen v České republice, ale jsou úspěšně exportovány i do ostatních zemí Evropy, Asie, Austrálie nebo Afriky. Pan Kytler se tedy zařadil mezi další uživatele těchto spolehlivých strojů a navázal na dlouholetou spolupráci.

Robustní kroková náprava a velká kola pro snadné překonávání nerovností.

Vertikální osa rotace u mulčovačů BEDNAR zajišťuje vysoké denní výkony při nízkých nákladech.

Mulčovač MZ4500 v agregaci s traktorem o výkonu 135 koní.

Po úpravě luk před zimou vypadají pozemky skutečně jak golfové hřiště.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area