Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Moje půda, můj život

Na Facebooku jsme pro vás připravili novou skupinu, „Moje půda, můj život“. Je určená pro váš obsah s technikou BEDNAR. Navíc každý týden můžete vyhrát zajímavé ceny. Co pro to musíte udělat? Kde stránku najdete? To a vše podstatné naleznete níže.

Kde stránku najdu?

Stránka je pro vás připravena na sociální síti Facebook. Stačí do vyhledávače na Facebooku zadat Moje půda, můj život a máte téměř vyhráno. Už stačí jen kliknout na „Přidat se ke skupině“ a počkat, až vaše členství některý ze stávajících členů potvrdí. Jakmile se stanete členem, můžete přidávat svůj obsah.

Skupina „Moje půda, můj život“ na Facebooku.

Jaký obsah na stránku patří?

Skupina „Moje půda, můj život“ se zaměřuje na udržitelné zemědělství s produkty BEDNAR. Je určená pro vaše příspěvky se stroji BEDNAR z pole, cest, polních pokusů, polních dní, výstav a dalších akcí. Vytvářejte, nahrávejte, sdílejte a každý týden můžete vyhrát zajímavé ceny.

Každý týden soutěž o zajímavé ceny

Přidávej zajímavý obsah s produkty BEDNAR, sbírej lajky a každý týden můžeš vyhrát ve skupině „Moje půda, můj život“ zajímavé ceny. Výherce budeme vyhlašovat každé pondělí a vítězem se stane příspěvek s největším počtem lajků.

Skupina „Moje půda, můj život“ na Facebooku.

S námi je radost hospodařit. BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area