Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Již druhý stroj Bednar na farmě paní Zemanové

Farma paní Moniky Zemanové se nachází v Kámeni nedaleko města Pelhřimov. Se svým druhem panem Václavem Šmejkalem zde hospodaří na celkové výměře 140 ha, z čehož 40 ha jsou louky a TTP. Na své farmě se rovněž zabývají chovem mléčného skotu, což představuje stádo přibližně o 100 ks krav.

Za málo peněz, hodně muziky

Na farmě se věnují pěstování klasických obilovin, kukuřice, dále pak jetele a hrachu pro krmné účely. Pro nový podmítač je tak práce dost a dost. Jak uvedla obsluha traktoru pan Václav Šmejkal, „Z důvodů omezených finančních prostředků jsme hledali na farmě ideální řešení spojené s nízkými pořizovacími náklady, v dané kategorii umožňující vysoké výkony, ale hlavně kvalitní stroj odvádějící kvalitní práci – prostě za málo peněz, hodně muziky. Po předchozí velmi dobré zkušenosti s předseťovým kompaktorem Swifter jsme tak zůstali věrni značce a zakoupili další stroj od společnosti Bednar FMT.“

Na pšeničném strništi byla hloubka zpracování nastavena na 8 cm.

Nový podmítač je osazen konkávními disky a dvouřadým zadním lištovým válcem.

SwifterDisc XN a traktor o výkonu 135 HP

Nesený diskový podmítač XN 3000 je agregován s traktorem Zetor Forterra o výkonu 135 HP a jak během rozhovoru dále uvedl pan Václav Šmejkal, „Podmítám na hloubku 8 cm s rychlostí kolem 12 km/hod a musím přiznat, že disker jede v půdě tak lehko, že ho traktor skoro necítí.“ Stroj v konfiguraci s klasickými vykrajovanými disky a dvouřadým zadním lištovým válcem odváděl jak v pšeničném, tak kukuřičném strništi po jednom přejezdu perfektní práci. Pan Šmejkal je tedy s volbou stroje a značkou Bednar velmi spokojen.

Obsluha stroje p. Václav Šmejkal si práci s novým XN 3000 velmi pochvaluje.

Stroj velmi dobře pracuje i ve velmi vlhkých půdách.

Poděkování za spolupráci

Díky vzájemné obchodní spolupráci se společností Agrozet České Budějovice se tak opět potvrdilo, že ze společného úsilí mají nakonec všichni užitek a spokojený zákazník je tou největší odměnou jak pro výrobce zemědělské techniky Bednar FMT tak pro obchodního zástupce v dané oblasti. Panu Šmejkalovi děkujeme za trpělivost a vstřícný přistup během zavádění stroje a přejeme mnoho kvalitně zpracovaných hektarů se stroji od naší společnosti.

Také při zpracování kukuřičného strniště odvádí stroj perfektní práci.

Výsledek práce stroje po jednom přejezdu v pšeničném strništi.

Petr Bezděkovský Oblastní zástupce pro jižní a západní Čechy

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area