Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Farming Simulator League odstartovala o víkendu v Německém Harsewinkelu!

GIANT SOFTWARE zahájil 14 turnajů Farming Simulator League ve výrobním závodu společnosti CLAAS v Německém Harsewinkelu. Prvního turnaje se zúčastnilo 26 týmů a naše týmy nesměly chybět! Jak turnaj probíhal a jak se našim hráčům dařilo vám přinášíme v této krátké reportáži.

Proč Harsenwinkel a výrobní závod CLAAS?

Počítačová hra Farming Simulator se neustále vyvíjí a GIANT SOFTWARE pořádá pro své příznivce každoročně akci s názvem FarmCon. Letos připadla na 27. a 28. července a kromě prezentací vývojářů a partnerů zde představil GIANT zajímavosti a novinky ze hry. Tou nejdůležitější je bezesporu příchod traktorů a strojů značky CLAAS. Ty se objeví v Platinové edici hry 22. října 2019. Proto Harsewinkel a výrobní závod CLAAS.

BEDNAR Team reprezentující společnost BEDNAR

Tým FMT na prvním turnaji Farming Simulator League

Jak probíhal první turnaj Farming Simulator League?

První den probíhaly kvalifikace. V prvním kole se utkalo 26 týmů ve 13 patnáctiminutových hrách. Do druhého kvalifikačního kola postoupili vítězové a jeden poražený tým s největším počtem bodů. Druhé kvalifikační kolo proběhlo bezprostředně po prvním. V něm se utkalo postupujících 14 týmů a do čtvrtfinálových bojů postoupili opět vítězové, doplněné o poražený tým s největším počtem bodů. Tento systém motivoval všechny týmy získat co nejvíce bodů ve hře, díky čemuž mohly následně postoupit i v případě prohraného klání.

Team FMT odehrál svou 1. kvalifikaci s týmem Grimme

Na BEDNAR Team čekal v 1. kvalifikačním kole soupeř SDL Gaming

Druhý den, v neděli 28. července odpoledne probíhalo čtvrtfinále, semifinále a následně finále. Čtvrtfinále se zúčastnilo nejlepších 7 týmů a poražený tým s největším počtem získaných bodů ve druhém kvalifikačním kole. Následovalo semifinále již s pouze vítězi čtvrtfinále a poté finále prvního turnaje Farming Simulator League. To se odehrálo na dva vítězné duely. Vítěz získal 2 000 € a hodnotné ceny.

Jak se dařilo týmům BEDNAR?

Hráči obou týmů jeli dle slov kapitánů maximálně připravení a soustředění. V prvním klání nastoupil tým FMT proti týmu Grimme. Souboj sledovalo mnoho diváků a nabral rychlý spád. Týmu Grimme se dařilo vše, co si naplánoval, a nedal týmu FMT nejmenší šanci.

Team FMT odehrál svou 1. kvalifikaci s týmem Grimme

Na BEDNAR Team čekal v 1. kvalifikačním kole soupeř SDL Gaming

V odpoledních hodinách přišla řada i na BEDNAR tým. Odehrál své klání proti týmu SDL Gaming. Vše nasvědčovalo tomu, že BEDNAR tým je lepší a kráčí do druhého kola. Avšak v průběhu posledních pěti minut se vše zvrátilo. SDL Gaming předvedl svou strategii a ukázal všem svou sílu. BEDNAR tým odešel z klání poražený a musel čekat, zda budou jeho body stačit na postup do druhého kola. To se ovšem nestalo a oba týmy BEDNAR se v prvním turnaji Farming Simulator League rozloučily již v prvním kole. Kompletní výsledky si můžete prohlédnou na oficiální stránce ligy.

Pokračování Farming Simulator League

Druhý bude online turnaj. Uskuteční se 10.–11. 8. 2019 a hráči jej odehrají z pohodlí domova. Třetí proběhne opět v Německu, tentokrát v Kolíně nad Rýnem, 20.–24. 8. 2019 a dále budou následovat turnaje ve Švýcarsku, Polsku a Francii. Kompletní harmonogram si můžete prohlédnou na oficiální stránce ligy.

Ing. Zdeněk Souhrada, BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Marketingový specialista

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area