Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Celoslovenské dni poľa ve Dvorech nad Žitavou

Nedaleko malebného Slovenského městečka Dvory nad Žitavou se konal ve dnech 5–6. 7. 2018 sedmý ročník zemědělské výstavy Celoslovenské dni poľa. Součástí výstavy byla celostátní přehlídka odrůd, ochrany a výživy rostlin a hospodářských zvířat.

Sedmý ročník Celoslovenských dní poľa

Stacionárně vystavené stroje BEDNAR

Co si BEDNAR FMT připravil pro návštěvníky?

Stroje společnosti BEDNAR FMT se účastní této akci pravidelně. K vidění byly na výstavní ploše společnosti Agroservis spol. s.r.o. Ten je dovozcem techniky BEDNAR pro Slovenskou republiku. Stacionárně byly vystaveny tažené polní brány STIEGEL-PRO PE 12000. Ty jsou určené pro rovnoměrné rozvláčení špatně rozdrcené slámy po sklizni a k mělkému zapravení výdrolu do půdy. Dále byly představeny stroje pro zonální aplikaci průmyslových hnojiv do půdy, TERRALAND TN 3000 HD7R a aplikační zásobníky na hnojivo. Konkrétně nový tažený zásobník Ferticart FC 3500, nesený zásobník FERTI-BOX FB 1500 TN a FERTI-BOX FB 3000.  Dále předseťový kompaktor SWIFTER SO 6000 F.  Posledním stacionárně vystaveným strojem byl meziřádkový kypřič ROW-MASTER RN 6000 S.

SWIFTERDISC XO 6000 F určený pro kvalitní rychlou podmítku při praktické ukázce

Secí stroj OMEGA OO 4000 L převádí precizní předseťovou přípravu a přesné uložení osiva v celé šířce záběru stroje

Praktické ukázky strojů

Poděkování

Děkujeme našemu obchodnímu partneru, společnosti AGROSERVIS spol. s.r.o. za perfektní prezentaci techniky BEDNAR na této prestižní akci.

Michal Jurníček, DiS., BEDNAR FMT s.r.o. [email protected] Area manager pro Českou a Slovenskou republiku

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area