Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

BEDNAR vstupuje na španělský a portugalský trh

Český výrobce zemědělské techniky BEDNAR vstoupil na začátku letošního roku na Pyrenejský poloostrov. Tamní trh je náročný a specifický. Proto se společnost BEDNAR v uplynulém roce 2020 pečlivě připravila. Od roku 2021 tak budou moci využívat zemědělci ve Španělsku a Portugalsku inovativní zemědělské stroje BEDNAR pro zpracování půdy, hnojení, setí a mulčování.

Španělští a portugalští zemědělci přesně vědí, co potřebují!

Jan Bednář, obchodní ředitel společnosti BEDNAR hovoří o vstupu na nové trhy: „Naše obchodní strategie pro Španělsko a Portugalsko bude podobná našemu vstupu na Italský trh, před třemi roky. Avšak italský trh prošel během posledních let transformací. Větší farmáři a službaři chtějí pro zpracování půdy, hnojení a setí stroje vysoké kvality, které jim zároveň zaručí vysoké denní výkony. Za tyto kvalitní stroje si rádi připlatí. V dnešní době můžeme italský trh řadit mezi jeden z nejrychleji rostoucích.

Po procestování Španělska i Portugalska a mnoha návštěvách velkých farmářů a službařů jsem viděl vysokou profesionalitu. Místní zemědělci přesně vědí, co potřebují. Hledají moderní stroje, které odvedou precizní práci a zároveň budou mít vysokou denní výkonost. Naše společnost BEDNAR vyrábí přesně takové stroje a od letošního roku budou ve Španělsku a Portugalsku k dispozici,“ doplňuje Jan Bednář.

Společnost BEDNAR rozšiřuje svou obchodní síť na Pyrenejském poloostrově

Společnost BEDNAR pokračuje v hledání vhodných dealerů, kteří mají v regionech dobrou pověst a jsou dobrými partnery zemědělců. Výběr vhodných dealerů a technickou podporu zemědělců zaručuje Erasmo Gonzáles (teritoriálního manager BEDNAR).

„Erasmo pracuje pro společnost BEDNAR již devět let. Díky jeho zkušenostem, skvělé komunikativnosti a poctivé práci byla Erasmovi nabídnuta pozice teritoriálního manažera přímo ve Španělsku. Jsme rádi, že se Erasmo přesunuje z České republiky do Španělska a otevírá další kapitolu svého života,“ zmiňuje na závěr Jan Bednář.

Erasmo Gonzalez Teritoriální manažer pro Španělsko a Portugalsko Tel: 0034 634 180003 [email protected] BEDNAR FMT s.r.o.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area