Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

BEDNAR potvrdil svou pozici globálního hráče

AGRITECHNICA. Mezinárodně uznávaný veletrh zemědělské techniky se uskutečnil v německém Hannoveru v termínu od 12. do 18. listopadu. Během sedmi dnů prošlo branami výstaviště celkem 470 000 návštěvníků. V hale číslo 12, věnované strojům pro zpracování půdy a setí, nechyběla ani společnost BEDNAR. Podívejte se, jak výstava probíhala.

„Heslem stánku BEDNAR bylo označení „DRILL MASTERS“ (specialisté na secí stroje). Na výstavní ploše jsme představili celkem pět secích strojů různých koncepcí, z toho rovnou čtyři novinky. Návštěvníci se mohli na vlastní oči přesvědčit, že do segmentu secích strojů a jejich vývoje investujeme velké množství úsilí, času a financí. I nadále chceme v tomto segmentu posilovat naší pozici na trhu a již nyní můžeme slíbit, že v nadcházejících letech naše portfolio secích strojů rozšíříme o další modely,“ říká Ing. David Ryčl, marketingový ředitel společnosti BEDNAR FMT.

Děkujeme všem našim obchodním partnerům, zákazníkům a fanouškům, kteří nás v Hannoveru navštívili. Na této výstavě jsme opět potvrdili naši významnou roli v segmentu výrobce strojů pro zpracování půdy a setí.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area