Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Agra Lipsko 2009

Ve dnech 23.-26.4.09 se konala největší výstava zemědělské techniky ve středním Německu Agra Lipsko 2009. STROM nemohl na takovéto akci chybět!Na výstavě jsme představili veškeré novinky z našeho výrobního programu. Všechny představené stroje vzbudily velký zájem a to nejen ze strany německých dealerů, ale i konečných uživatelů, a to ze všech částí Německa.

Během velmi slunečných dnů(kromě první výstavního dne, hrozně pršelo), bylo výstaviště doslova přeplněné lidmi s vysokým zájmem o zemědělskou techniku. Agra Lipsko je venkovní výstava, nicméně ve srovnání s podobnou výstavou v Jižních Čechách je na daleko vyšší úrovni. Všem tuto výstavu doporučujeme v příštím ročníku navštívit.

STROM představil na stánku novinku návěs Wagon WG 18000, návěs vzbudil velkou pozornost a to jednak díky pozinkovému „šasí“, kterých na výstavě nebylo až tolik k vidění a jednak masivní nicméně lehkou korbou s automaticko mechanickým zavíráním. Stroje na zpracování půdy byly na stánku zastoupeny bestsellerem v Čechách a na Slovensku kompaktorem Swifter SO 5000 a diskovým podmítačem Discland LC 5000 s novým typem válce V-ring. Diskový podmítač byl během výstavy velmi obdivovaným strojem a to zejména z důvodu malého výběru diskových podmítačů krátké koncepce s průměrem disků 610x6mm umožňujících agresivní postavení každého z disku pod orebním úhlem. Posledním vystaveným strojem byl mulčovač rostlinných zbytků Mulcher MZ 4500, který byl poprvé představen v této části Německa. Stroj svým technickým řešením ihned na výstavě přesvědčil zákazníky o nákupu.Pancéřové plechy, protiřádkovací clony, protiostří a v neposlední řadě kompletní žárové zinkování to vše jsou argumenty, které ukázaly jasného leadera trhu a to v i těžké konkurenci výrobců ze západní Evropy popř. Kanady.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area