Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Společnost BEDNAR obhájila titul CZECH BEST MANAGED COMPANIES

Začátkem června se v industriálním areálu Uhelného mlýna v Libčicích nad Vltavou konalo slavnostní vyhlášení vítězů soutěže Czech Best Managed Companies. V rámci tohoto programu získávají ocenění přední české společnosti v soukromém vlastnictví, které reprezentují vysoké standardy.

Cenu na slavnostním večeru převzal za společnost BEDNAR marketingový ředitel David Ryčl společně s ostatními kolegy z marketingového oddělení

Cenu na slavnostním večeru převzal za společnost BEDNAR marketingový ředitel David Ryčl společně s ostatními kolegy z marketingového oddělení

Nezávislá odborná porota složená ze zástupců ekonomických institucí a vysokých škol hodnotí u každé z přihlášených společností čtyři klíčové oblasti – strategii, produktivitu a inovace, řízení a finanční výkonnost a v neposlední řadě firemní kulturu.

Tento program vznikl v Kanadě v roce 1993 a od roku 2019 získávají ocenění i firmy v České republice. O tom, že se jedná o globální program, svědčí fakt, že je ocenění udělováno firmám ve více než 45 zemích světa. Partnerem soutěže v České republice je společnost Deloitte, která se zabývá poskytováním služeb v oblastech auditu, právního, finančního a podnikového poradenství.

V minulém roce se do programu poprvé přihlásila i společnost BEDNAR. Byli jsme velmi rádi, že v roce, kdy jsme oslavovali 25. výročí od založení, jsme získali titul nejlépe řízené společnosti společně s dalšími 22 oceněnými. V rámci letošního ročníku společnost BEDNAR opět svou pozici obhájila.

„Do ročníku 2023 jsme se přihlásili opět z důvodu soutěživosti a zájmu poměřit se s ostatními společnostmi. Jsme rádi, že jsme mohli po druhé v řadě obhájit titul CZECH BEST MANAGED COMPANIES. Toto ocenění je pro nás určitou formou závazku nepolevit v našich plánech a vizích do budoucna. I nadále totiž chceme růst, investovat do výrobního závodu, vývoje nových produktů i našich zaměstnanců, kteří se ve velké míře podílejí na tom, kam se společnost BEDNAR za svou historii posunula a jakou pozici získala ve srovnání se silnou konkurencí, zejména ze západních trhů,“ říká David Ryčl, marketingový ředitel.

Chcete pracovat pro společnost, která se pyšní titulem NEJLÉPE ŘÍZENÁ ČESKÁ FIRMA? Podívejte se na naši aktuální nabídku volných pracovních pozic.

S námi je radost hospodařit
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area