Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Kombinovaný dlátový pluh pracuje v extrémních podmínkách

Kombinovaný dlátový pluh TERRALAND DO je zkonstruován tak, aby mohl pracovat i v těch nejextrémnějších podmínkách podzimu. Individuálně jištěné velké přední disky 660 mm řežou rostlinné zbytky a obrací vrchní vrstvu půdy. Radlice s hydraulickým jištěním rozestavěné ve stroji do čtyř řad umožňují dokonalou průchodnost materiálu a hloubku práce 45 cm.

Integrovaná náprava – základ podzimní přípravy

Stroj má transportní nápravu integrovanou mezi pracovní radlice. Toto řešení umožňuje pracovat se strojem bez zadního pěchu. Zadní pěch je ideální pro letní zpracování, přičemž dochází ke zpětné konsolidaci půdy zabraňující vysychání půdního profilu. Naopak pro zimní období je lepší nechat půdu bez zpětného utužení. Nerovnosti na půdě slouží pro zachytávání sněhových srážek, které zůstávají v podobě vláhy pro jařiny. Konsolidace půdy na podzim znamená díky větru ztrátu sněhových srážek.

TERRALAND DO 6500 pracuje i v zimě, zapravuje slepičí trus.

TERRALAND DO 6500 pracuje v těžkých podmínkách bez zadního pěchu.

Předvádění na severu Čech

I když se již blíží Vánoce, předváděcí TERRALAND DO 6500 stále pracuje v rámci české Demo tour 2016. V současné době stroj zpracovává půdu na severu Čech, nedaleko Ústí nad Labem v agregaci s traktorem o výkonu 620 koní. Obsluha soupravy si pochvaluje práci bez pěchů. Stroje, které mají v podniku k dispozici, pro hlubší zpracování jsou všechny vybaveny zadními pneu válci, které půdu zbytečně utužují, navíc slouží pro transport stroje. V současných podmínkách, to znamená pro vedení podniku čistění komunikací po každém vyjetí takového stroje na silnici.

Individuálně odpružené disky 660 mm

Zpracovaná parcela s hrůbky, které zadrží sněhové srážky.

Těžký ocelový pěch Cutpack je ideální pro letní práci, pro zimní práci zůstal na dvoře.

Stroje s pneumatikovým pěchem stojí. Půda po nich zůstává zbytečně na zimu uzavřená. Navíc značným způsobem znečišťují komunikace.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area