Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

FENIX FN_L hitem loňské sezony v jižních Čechách

Doslova hitem loňské sezony se v jižních Čechách stal univerzální kypřič FENIX FN 3000 L. Prakticky všude, kam byl půjčen na vyzkoušení, už také zůstal jako nový přírůstek do strojního parku dané farmy.

FENIX při zpracování půdy po řepce před setím pšenice.

FENIX při zpracování zeleného úhoru.

Fenix je vybaven pracovními dláty LONG LIFE vyrobenými speciálně na zakázku společnosti BEDNAR světovým výrobcem důlních vrtáků do diamantových dolů a „drapáků“ na lžíce bagrů do kamenolomů. Díky tomu pracovní dláta prakticky vůbec neubývají a vydrží stovky hektarů, než je potřeba je vyměnit. Jsou rovněž velmi odolná i vůči kamenům a nelámou se.

Otec a syn Krausovi (zprava) – noví majitelé FENIXU FN 3000.

Sídlo ZP Keblov v Keblově.

Radličkový kypřič by neměl chybět u žádného zemědělce a měl by se stát nezbytným doplňkem orby. Způsob zpracování půdy by se měl totiž střídat a měnit, a to zejména hloubka zpracování půdy. Jedině tak lze udržet půdu neutuženou, dokonale prokypřenou, provzdušněnou a připravenou poskytovat nejvyšší možné výnosy při nižších provozních nákladech jak za opotřebitelné díly, tak za naftu.

Po jediném přejezdu připraveno pro setí pšenice.

Otec a syn Dvořákovi (zleva) – noví majitelé FENIXU FN 3000.

Novými majiteli strojů FENIX FN 3000 L se v jižních Čechách se v loňském roce již stali: Karel Dvořák, Farma Bohunice; FARMA KRAUS s.r.o., Lomnice nad Lužnicí; Farma u Křišťanů, Všemyslice; Farma Veselka s.r.o., Otěvěk u Trhových Svinů a několik dalších zemědělců o nákupu ještě letos právě teď uvažuje.

FENIX při přípravě v hrubé brázdě v jarním období.

Dláta LONG LIFE vydrží stovky hektarů.

Válec V-ring na stroji FENIX FN 3000L.

Univerzální kypřič FENIX lze vybavit i válecem U-ring.

Galerie

Nejnovější články

Další články
JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area