Menu
×
Co hledáte?
AKTUALITY - NOVINKY

Secí stroj MATADOR MO oceněn medailí na výstavě Ką pasėsi v Litvě

Výstava Ką pasėsi (v překladu „Co jsi zasel“) je tradiční výstavou, která v Litvě vítá příchod jara.

V rámci ní probíhá soutěž o nejlepší exponáty, které svými parametry určují trend v daném oboru. Jsme hrdí, že v rámci letošního ročníku získal secí stroj BEDNAR MATADOR MO 6000, novinka v produktovém portfoliu společnosti BEDNAR pro rok 2024, medaili za nejlepší exponát výstavy. Stroj mohli návštěvníci vidět v rámci expozice společnosti Agrokoncerno technika UAB, výhradního dovozce strojů BEDNAR pro Litvu.

Ocenění pro stroj BEDNAR MATADOR MO v rámci výstavy Ką pasėsi

Ocenění pro stroj BEDNAR MATADOR MO v rámci výstavy Ką pasėsi

Secí stroj MATADOR MO jako hlavní exponát expozice Agrokoncerno technika UAB

Secí stroj MATADOR MO jako hlavní exponát expozice Agrokoncerno technika UAB

„Jsme rádi, že nám společnost BEDNAR důvěřuje a že jsme mohli být jedním z prvních importérů strojů této značky, kteří měli možnost vyzkoušet nový secí stroj MATADOR MO během praktických testů již v minulém roce. Založené porosty vypadají zejména z pohledu vývoje kořenového systému perfektně.

Hlavní výhody stroje spočívají v tom, že v jednom přejezdu dokáže zpracovat půdu, aplikovat hnojivo ve dvou různých hloubkách a kvalitně uložit osivo do půdy. V jednom přejezdu tak se strojem zvládnete až tři pracovní operace. Stroj disponuje hydraulickým jištěním slupic s vysokou vypínací silou 870 kg a obsluha je jednoduchá. Tyto přednosti přispívají k tomu, že stroj zvládá pracovat v těch nejtěžších podmínkách.

Obrovskou výhodou stroje je offsetové uspořádání pneumatikového pěchu. Všechny pneumatiky mají samostatné uložení a centrální náprava je pro tlumení rázů odpružena. Offsetový pěch má výbornou průchodnost i za mokra. To jsou jedny z mála důvodů, proč se organizátoři výstavy rozhodli udělit cenu právě stroji BEDNAR MATADOR MO 6000,“ říká Skirmantas Diliautas, vedoucí produktového oddělení společnosti Agrokoncerno technika UAB.

Skirmantas Diliautas, vedoucí produktového oddělení společnosti Agrokoncerno technika UAB

Skirmantas Diliautas, vedoucí produktového oddělení společnosti Agrokoncerno technika UAB

„Velmi si vážíme ocenění, které secí stroj BEDNAR MATADOR MO získal. Je pro nás odměnou za několikaletý vývoj a snahu, abychom zemědělcům nabídli kvalitní produkt s řadou agrotechnických předností,“ dodává David Ryčl, ředitel marketingu společnosti BEDNAR FMT.

Výstava Ką pasėsi představuje největší zemědělskou výstavu v pobaltských zemích, které se každoročně účastní přibližně 80 tisíc návštěvníků.

S námi je radost hospodařit.
[email protected]
BEDNAR FMT s.r.o.

JOY OF FARMING
#
Shop BEDNAR
#
Posklizňové linky
#
Vyhledejte distributora
#
Objednejte předvádění
#
Dealer Area